Z.Andi Dara, i trajtuar me pagesë papunësie dhe gjithmonë në vëmendjen tonë si pënëkërkues i papunë, punësohet me ndërmjetësim të drejtpërdrejtë në një nga kompanitë më të mëdha financiare në vend.

Ai tashmë ka filluar punë si Specialist i Zhvillimit të Produktit në Unionin Financiar.

I urojmë suksese !