Në vazhdimësi të ndërmjetësimeve të suksesshme mes kompanive private dhe Zyrës së Punës, po publikojmë rastin e Dallëndyshe Musait e cila gjendej në vështirësi financiare për shkak të mungesës së një pune.

Subjekti “Big Alb Group” e bëri pjesë të stafit si punonjëse shërbimi.

I urojmë punë të mbare