Ketu publikohen VLP per bashki

Për tu njohur me pozicionet vakante klikoni mbi linkun përkatës:   1. Publikim vendi i lire Pergjegjes Sektori Adm.Ujrave 1. Publikim vendi i lire Pergjegjes Sektori IT 1. Publikim vendi i lire Pergjegjes Sektori Mirmb.Objekteve 1. Publikim vendi ... më shumë

Për tu njohur me pozicionet vakante klikoni mbi linkun përkatës:   shpallje pergjegjes sherbimi social dhe Drejtor i planifikimit shpallje sekretar i pergjithshsem shpallje specialist i mardhenieve me publikun

Për tu njohur me pozicionet vakante klikoni mbi linkun përkatës: Shpallje Pergjegjes Arkivi Shpallje Pergjegjes Arsimi Shpallje Pergjegjes Auditi Shpallje Pergjegjes Bujqesia Shpallje Pergjegjes Infrastrukture Shpallje Pergjegjes Turizmi Shpallje Pergj... më shumë