Çelet Panairi i Punës në Elbasan Nëpërmjet panairit të punës sipërmarrje nga sektorë të ndryshëm ofruan 1,567 vende të lira pune në Rajonin e Elbasanit. Bizneset prezentë në këtë panair janë në kërkim të punonjësve të kualifikuar, m... më shumë

PROGRAMET E NXITJES SË PUNËSIMIT DHE TË VETËPUNËSIMIT, MUNDËSI TË REJA PËR ULJEN E PAPUNËSISË NË VEND Edhe në këtë mandat, nxitja e punësimit vazhdon të jetë një nga prioritet më kryesore të qeverisë, Ministrisë së Financave dhe Eko... më shumë