Bashkia Peqin VENDE TE LIRA PUNE

Bashkia Peqin  VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONET

SPECIALIST JURIST NE DREJTORINE E FINANCES

KORDINATOR LOKAL PER INTEGRIMIN EVROPIAN

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Shpallje_per_levizje_paralele,_ngritje_ne_detyre_ne_kategorine_e_mesme_dhe_te_ulet_drejtuese

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË