Bashkia Lushnje REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

Bashkia Lushnje REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

PER POZICIONET

(Specialist)

 Lloji i diplomës “Juridik” niveli minimal i diplomës “Bachelor/Master Shkencor/Profesional”

(Specialist) 

Lloji i diplomës “Juridik” niveli minimal i diplomës “Bachelor/Master Shkencor/Profesional

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Vend_i_lire_pune (1)

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË