INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONET

  • 1.      Kodi 85 – Specialist – Sektori i Statistikave te Popullsise, Drejtoria e Statistikave Sociale, -Kategoria: III-b

    2.      Kodi 86 – Specialist – Sektori i Koordinimit dhe Planifikimit Strategjik (PSZ), Drejtoria e Koordinimit dhe Ceshtjeve Ligjore – Kategoria: III-b

    3.      Kodi 87 – Specialist – Sektori i Llogarive Kombetare 3-mujore, Drejtoria e Statistikave te Sektorit Real, Kategoria: III-b

    4.      Kodi 88- Specialist – Sektori Llogarive Kombëtare të Administratës Publike Qëndrore dhe Rajonale, Drejtoria e Llogarive Kombetare, Kategoria: III-b

    Aplikimet per vendet vakante  behen http://rekrutime.instat.gov.al/

  • PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR archive (4)
Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË