BASHKIA LUSHNJE SHPALLJE FITUESI

BASHKIA LUSHNJE SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET SPECIALIST Lloji i diplomës “Agronom”

SPECIALIST Lloji i diplomës “Shkenca Pyjore

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKU BASHKENGJITUR Kerkes_per_publikim (1)

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË